Biztonságtechnika

A behatolásjelző rendszer (másnéven riasztórendszer) a védendő objektumban az illetéktelen behatolások jelzésére, az illetéktelen behatoló elriasztására helyi, illetve távjelzés adására alkalmas vagyon- és személyvédelmi rendszer.

 

Cégünk által telepített biztonságtechnikai rendszerekben kizárólag vezető nemzetközi gyártók minőségi eszközeit használja fel, melyek rendelkeznek a szükséges hazai és nemzetközi biztonságtechnikai minősítéssel. A különböző eszközök mindegyike csak alapos tesztelés, és a telepítő, karbantartó munkatársak oktatása után kerül felszerelésre ügyfeleinknél.

A legmagasabb minőségi kategóriába tartozó behatolásjelző rendszereket forgalmazunk és telepítiünk termékeink és szolgáltatáscsomagjaink mind a bankok, ipari és kereskedelmi létesítmények, üzemek védelmi igényeinek, mind a lakás- vagy családi ház tulajdonosok igényeinek is megfelelnek minőségük és kombinálhatóságuk révén.

 

Az otthon, valamint a vagyontárgyak védelmét csak a mechanikai védelemmel kombinált elektronikus jelző- és riasztóberendezések biztosíthatják

A rendszerek általában központi egységből, egy vagy több kezelő egységből és a központhoz csatlakoztatott érzékelőkből (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, üvegtörés érzékelők) valamint kültéri fény- és hangjelzőből állnak.

 

A behatolásjelző rendszerek napjainkra három kategóriára váltak. E három fő kategória:

  • lakásriasztók
  • több partíciós rendszerek ipari, irodaházi, intézményi környezethez
  • magas biztonságú, minősített rendszerek banki környezethez (pl. VdS-C)

Általában a több particiós rendszerek már számítógépes kezelő felülethez is csatlakozhatnak.

A behatolásjelző rendszerek esetében valamennyi bevált és a hazai piacon jelentős részesesedést kiharcolt termékeket telepítjük, karbantartjuk. A teljesség igénye nélkül a következő márkák rendszereit alkalmazzuk. TEXECOM; JABLOTRON; ARITECH; DSC; PARADOX; CROW; BENTEL; INIM.