Korszerű, költséghatékony és jövőbiztos IP front-ending megoldások

 

Azon CS1000 és Meridian 1 rendszereket használó ügyfeleink számára, akik még nem használnak IP telefonokat, ajánljuk meglévő rendszerük IP irányban történő frissítését!

 

Az IP-telefónia előnyeinek kihasználásához nem szükséges a teljes hagyományos rendszer költséges útját választani, az ugyanis fokozatosan, a vállalatának leginkább megfelelő ritmusban is bevezethető a meglévő infrastruktúrába, a jelenlegi rendszer bővítésével.

 

Az IP front-end megoldás elvi rendszertechnikai rajzai:

1. eset: nagyobb kapacitású alközponti rendszer, kiegészítve IP routerrel és IP eszközökkel.

A megoldás lehetővé teszi az IP kommunikáció előnyeinek kihasználását az infrstruktúra megtartásával egyidőben. Roppant költséghatékony megoldás. Ajánlott azon helyszínek számára, ahol sok mellékállomás működik és műszaki vagy költségvetési korlátok akadályozzák a teljes áttérést.

 

 

 

 

2. eset: kisebb kapacitású alközponti rendszer, amely az IP kommunikációs rendszeren keresztül kapcsolódik a nyilvános távközlési rendszerekhez.

A megoldás lehetővé teszi az IP kommunikáció előnyeinek kihasználását az infrstruktúra megtartásával egyidőben. Ez is költséghatékony megoldás. Ajánlott azon helyszínek számára, ahol kevesebb mellékállomás működik és műszaki vagy üzleti szempontok igénylik az IP rendszerre történő áttérés felgyorsítását (ld. ezen leírás későbbi részében).